Få professionel hjælp ved ponykøb – Pernille Breum-Harild

Ponymor.dk ambassadører Pernille og hendes datter Amalie: Vi gerne vil være med til at sprede budskabet om, at man med kurset KLAR-PARAT-PONY kan få professionel hjælp til at bevare overblikket i forbindelse med et ponykøb eller part på en pony.

Pernille er en af Ponymor.dk’s ambassadører, der selv har haft hesteinteresse og egne heste siden teenagealderen.

Hendes datter Amalie er knapt 6 år gammel og har gået til ridning på Egene rideklub,  siden hun var 3 år gammel.

Da Amalie var lille, sad hun foran Pernille, når de red på tur på Pernilles islænderhoppe, men efterhånden som Amalie blev større, var der behov for en pony til Amalie.

Rådgivning før ponykøb ponymor.dk ambassadør Pernille Breum-HArild
Pernille med datteren Amalie på ponyen Marco.

Da hun var 4 ½ år gammel fik hun ponyen Marco, som hun elsker at springe på, og også rider stævner på. Pernilles islænder og Marco går i løsdrift i landlige omgivelser. 2 gange i ugen kører Pernille, Amalie og Marco til rideklubben. Både for at Amalie kan få undervisning, men især også fordi, at Pernille kan mærke, at det sociale liv med de andre ponypiger er meget vigtigt for Amalie.

Tænk tingene igennem og køb en elsket pony

Pernilles bedste råd til kommende ponyforældre er, at det skal være gennemtænkt at købe en pony. Det er vigtigt at få professionel hjælp, hvis man ikke er 100% sikker på hvad man laver.

“Såfremt man køber en pony, der hurtigt kan blive for lille til barnet, så skal man på forhånd have en plan for, hvad der så skal ske.”  Det er ifølge Pernille desuden vigtigt at købe en pony, der har været elsket, da de som regel er bedre børneponyer.

Amalie er ikke gammel nok til at bruge sociale medier endnu, men der er god mulighed for at møde Pernille og Amalie på Egene Rideklub