Brug Ponymor.dk hvis du mangler rådgivning ved ponykøb – Josephine Fisker Flensted

Ponymor.dk ambassadører Lisette og Josephine: “Vi er helt sikre på at Ponymor.dk vil kunne hjælpe alle der overvejer at skulle købe pony…”

KLAR-PARAT-PONY er et online kursus hos Ponymor.dk. Du får den rådgivning ved ponykøb som du har brug for, så du har har styr på din basisviden, før du køber en pony.

Min datter Josephine og hendes veninde fik sammen en prøvetime på rideskolen og siden har hun redet! Det var i januar 2014, så hun har nået meget på den korte tid hun har redet, da hun netop er blevet nr. 2 til Østjysk mesterskab i spring for ponyer.

Jeg red selv fra jeg var ca. 5 år til jeg var omkring 15 år… Derefter holdt jeg pause, men har altid været med til hestearrangementer og fulgt med fra sidelinien.

ponymor.dk professionel rådgivning før ponykøb ambassadør Josephine Fisker Flensted
Lisette ved siden af Josephine på hendes pony Jumandji

Jeg havde for nogle år siden selv en springhest, Sheiki, i en kort periode. Desværre manglede jeg den fornødne tid til hende, eftersom Josephine har to ponyer (Jumandji er vores egen og så har vi også lånt en pony), som hun rider konkurrencer med.

Til trods for, at jeg vil mene, at jeg selv har en del erfaring og viden om heste, har vi selv erfaret fejlkøb af ponyer. Det er synd både for pony og rytter!

Særligt når man står i det og ponyen bare er den sødeste, men ikke passer til barnet, så bliver det svært.

Mit bedste råd er, at du bliver sikker i din sag før du handler pony!

Find ud af helt præcist, hvad det er du søger, og brug Ponymor.dk som både inspiration og hjælp til at finde den helt rigtige pony.”

Du kan følge Josephine på de sociale medier lige her

Facebook:

  • Josephine og Mr. Champ
  • Josephine og Jumandji

Instagram:

  • mulle1964
  • Josephine_og_mr.champ