Fra Nørrebro til bondegård og ponyer – Ambassadør team familien Andersen

Ponymor.dks ambassadører familien Andersen – “Vi synes Ponymor.dk er et rigtig godt koncept! Vi havde helt sikkert selv benyttet os af muligheden for at få professionel rådgivning i forbindelse med ponykøb, hvis vi havde haft muligheden.”

“Der er ingen tvivl om, at god rådgivning er med til at skabe tryghed og overblik et sted, hvor man måske selv er lidt på bar bund.”

Kickan skrev til Ponymor.dk på opfordring fra Ida med begrundelsen: “Vi vil gerne være ambassadører for Ponymor.dk fordi, at da vi første gang begyndte at overveje egen hest tænkte jeg (Kickan) faktisk “Fuck – det her, er vi de eneste der

rådgivning - ponykøb - ponymor.dk
Ponymor Kickan med døtrene og ambassadørrytterne Ida og Emma.

gør!!!, Da vi købte den første pony, stod vi der – helt grønne, mens dyrlægen til handelsundersøgelsen sagde “den er vist i fol”, hvorefter min mand og jeg sagde “øhhhh nå” – her havde vi at gøre med en vallak 😉

Familien Andersen består af Far Jan, Mor Kickan, storesøster Ida og lillesøster Emma. Sammen har de en virkelig imponerende historie at fortælle!

Heste er livsfarlige dyr!

For 7 år siden boede familien meget centralt og tæt på København, da Ida begyndte at insistere på at gå til Ridning. Kickan startede med at google ridning og ulykker – og det blev et stort og rungende nej til at indfri lige netop dette ønske!

Hverken Jan eller Kickan havde nogen som helst heste erfaring, og særligt Kickan så heste som imponerende, men livsfarlige dyr!

 Vedholdende piger

Ida var dog ekstremt vedholdende, og fik til sidst lov til at gå til ridning.

rådgivning - ponykøb - ponymor.dk
Ida med sin pony Narco.

Lillesøster Emma fulgte trop, og pludselig havde Kickan løbet adskillige kilometer ved siden af pigerne på Ballerup Rideklubs elev ponyer.

Pigernes heste interesse tog til, og for selv at finde lidt mere tryghed ved omgangen med ponyerne og få følelsen af, hvordan det er at have egen pony, lejede familien 2 ponyer (og en erfaren heste pige til hjælp) hele sommeren. Både Ida og Emma blev mere og mere ihærdige med deres ridning, ligesom ønsket om egne ponyer blev større.

Biografture er erstattet af ridestævner

Nu bor familien på en landejendom i Nordsjælland, og ponyinteressen har for alvor sat dagsordenen!

Fra at kunne sove længe på fridage står der nu to pigernes to ponyer Narco og Faust i stalden, og der skal fodres og sørges for dem, tidligt hver morgen. Pigernes veninder er andre ponypiger, der har ponyer lige i nærheden.

Biografturene i weekenden er erstattet af ridestævner, og både Ida og Emma er enige om, at drømmeferien er 4 dages ponystævner, hvor der camperes på stævnepladsen og hygges med andre ponypiger, samtidig med at de kan dygtiggøre sig i hhv. spring og dressur.

Søstrene brænder for hver deres disciplin i ridesporten. Ida træner nu målrettet mod at kunne ride DM i ponydressur på Narco i 2018, og Emma har planer om, at deltage i springning på Faust til Christmas Show på Vilhelmborg i år.

rådgivning - ponykøb - ponymor.dk
Emma med sin pony Faust

En fantastisk oplevelse

Både Jan og Kickan er glade for at bo på landet og have deres egne ponyer: ”Som forældre har vores “heste-uddannelse” været ekstrem, men fantastisk.

Vi er gået fra “aldrig i livet – det er for farligt og dyrt” til at fodre på egen gård kl. 7.00, hver morgen på 4 år. Efter at have købt den første pony og alt det der fulgte med, har det bare givet vores børn nogle færdigheder de aldrig ellers var stødt på.”

Følg familien på facebook: https://www.facebook.com/stalddine/

Følg Ida på instagram: nb.dressage og Emma: emma.and.faust