”Online rådgivning, til forældre, der ikke selv har hesteerfaring, er genialt.” – Josephine B. Jeppesen

Ambassadører Elisa og Josephine Jeppesen: ”Vi syntes at din online rådgivning, til forældre, der ikke selv har hesteerfaring lyder genial.”

”Vi kommer meget rundt omkring med vores datter Josephine og hendes ponyer til både undervisning, men i særdeleshed stævner, og vi oplever at mange forældre spørger ind til, hvad det kræver at have en pony.

Der er ikke rigtigt nogen kurser eller steder, hvor forældre uden hesteerfaring kan uddannes til at vide, hvad det kræver at have en pony. Det at der nu tilbydes online rådgivning, hvor man kan få den nødvendige viden er genialt!”

Sådan beskriver ambassadør familien Jeppesen Ponymor.dks online kursus KLAR-PARAT-PONY.

Familiens datter Josephine er 11 år gammel, og går meget op i, at have det sjovt med ponyerne, samtidig med, at hun er meget seriøs! Hun vil gerne være B-rytter på hendes pony Darinko Star og deltage i DM i spring på hendes lånte pony Thorslunds Cirkeline, indenfor et par år. Josephine startede med at ride, da hun var 2 år gammel på shetlænderen Pikachu, som hun stadig har.

Ponymor.dk ambassadør Josephine Jeppesen
Ambassadørrytter Josephine B. Jeppesen med sine ponyer Cirkeline og Darinko Star samt forældre Elisa og Henrik

Hesteinteressen kommer ikke fra fremmede

Josephines mor Elisa har selv redet dressur på middelsvær niveau, og desuden har hun avlet galopheste sammen med sin mand, og Josephines far, Henrik.

Begge forældre tager aktivt del i at hjælpe Josephine med at komme til undervisning og stævner.

Samtidig støtter forældrene også op omkring, at træningen med ponyerne skal være afvekslende og sjovt, så lysten til ridning er der hos både Josephine og ponyerne. Josephine er så heldig, at hun har ponyerne lige uden for døren, og har muligheden for at være i stalden med hendes veninder, der også har ponyer der.

Det er vigtigt for Josephine, at hendes ponyer kan holde længe, så hun går meget op i, at den grundlæggende dressur er helt på plads. Træningen inkluderer også ture i terrænet, så ponyerne er vant til at se lidt af hvert og samtidig får trænet nogle andre muskelgrupper, end hvis de springer.

Du kan finde Josephine på facebook: Ponyrytter Josephine B. Jeppesen og på instagram ponyrytter_josephinebjeppesen