En pony giver kompetencer – Marie Vejlgaard

Ponymor.dk ambassadører Mette og Marie: “Vi kan se, at det, at have pony giver Marie en masse gode kompetencer, som hun næppe kunne få andre steder”

Mette og Marie ville gerne være ambassadører for Ponymor.dk, fordi de oplever mange forældre, der søger information en hel masse steder, når de overvejer at købe en pony.

Mette udtaler, at ”hvis det ikke var fordi, at vi havde haft en fantastisk hjælp i Maries underviser hele vejen igennem, så er jeg ikke sikker på, at vi nogensinde var kommet dertil, at Marie var så heldig, at få sin egen pony. 

Mettes bedste råd til andre ponyforældre er, at spørge om hjælp fra en fagperson, som man har tillid til. For mange forskellige meninger gør ikke nogen noget godt!

Marie har selv tilredet sin pony!

Ponymor.dk’s ambassadørrytter Marie er 12 år gammel og har selv tilredet sin pony.

Det er faktisk mega sejt!

Det at tilride sin egen pony har helt sikkert stillet krav tíl Maries kompetencer. Hun har gennem hele processen lært at tage ansvar og bevare et godt overblik. samtidig har hun lært at være i nuet og “læse” Spirits adfærd. Det er vigtigt at kunne træde i karakter og samtidig udvise en empatisk opførsel, når man har med heste at gøre.

Ponymor.dk rådgivning før ponykøb Ambassadører Marie og Mette
Mette står ved siden af Marie på sin pony Spirit

Maries familie er ikke hestemennesker,så da Marie ville gå til ridning for 8 år siden, var det med en vis skepsis fra forældrenes side.

Marie fik lov, og gik til ridning et sted hvor hun mest følte, at hun ”bare lærte at sidde på ponyen og blive transporteret rundt”. Efter noget tid skiftede hun rideskole til et mindre sted, hvor undervisningen var bedre og mere personlig.

 

Spirit valgte Marie

Maries underviser havde købt en pony, Spirit, med henblik på, at den med tiden skulle indgå undervisningen på rideskolen. Spirit var endnu ikke redet til.

Underviseren spurgte Marie om hun ville hjælpe – og dét ville hun!

Da Spirit var redet til, fik Marie part på den, og havde den som sin egen. Marie voksede med Mettes ord meget med opgaven.

På rideskolen har Marie fået fantastisk god hjælp med ponyen af hendes underviser, hvilket Mette er meget taknemmelig for!

Skæbnen ville at ponyen Spirit ikke rigtig ville gå med andre ryttere end Marie, og hun har været så heldig, at han nu er blevet hendes helt egen pony.

 

Du kan følge Marie og Spirit på instagram: ms_dressage