Ridning var verdens dårligste ide! – Clara Stub Selmer

Ponymor.dk ambassadører Malene og Clara Stub Selmer: “Part på en pony kan være en god løsning.”

Ponymor.dk’s ambassadørrytter Clara på 13 år er et fantastisk eksempel på, at hvor der er vilje, er der vej. Claras mor Malene syntes, det var ”verdens dårligste idé”, da Clara for 4 år siden sagde, at hun ville gå til ridning. Udover Clara, er der nemlig ingen i familien, der interesserer sig for heste.

Men Clara fik selv løst problemstillingerne der var, i forhold til at gå til ridning. Relativt kort tid efter, fik hun part på en af rideskoleponyerne.

En løsning der kan være god, men Clara følte, at der var for mange begrænsninger med rideskolens part pony i forhold til, hvad hun måtte gøre med ponyen. Nu har hun i stedet part på en privat pony. En løsning der fungerer rigtig godt.

Ponymor.dk ambassadør clara stub selmer
Clara I stalden med sin mor Malene.

Fordele ved at have part på en pony

Set med ”forældrebrillerne” synes Malene også at parten på ponyen Sharpay er en god løsning i forhold til både logistik (fx i forbindelse med ferier), tidsforbrug og økonomi.

Clara bruger tiden med Sharpay på afvekslende træning på miljøtræningsforhindringer, horsemanship og dressur. Hun har planer om også at starte nogle flere dressurstævner for at måle, om der er sket en udvikling i hendes ridning.

Clara bruger det meste af fritiden på rideskolen, da hun både hjælper nogle af de helt nye begyndere og også er aktiv i rideklubbens juniorudvalg.

Mød Clara på insta: claraselmer