hesteekspert

Jeg er klar til at hjælpe dig!

Med mere end 10 års professionel erfaring som rådgiver i hestebranchen og to faguddannelser, som henholdvis Jordbrugsteknolog med hest som speciale, samt Hesteosteopat hos tyske Barbara Welter Böller, er du sikret en kompetent rådgivning.

Jeg har med andre ord arbejdet som hesteekspert i ind- og udland indenfor flere forskellige grene af hestebranchen.

ponymor - ponykøb - køb af pony
Her står jeg med min hest Victoria. Hun har været en del af mit liv siden 2001.

Her har jeg mødt en masse skønne hestemennesker. Jeg hjælper med at løse deres udforinger indenfor fodring, rideudstyr, træning, staldindretning og hestenes fysiske blokeringer.

 

Helhedsoritenteret tilgang

Jeg lærte hurtigt at se, at hverken korrekt fodring, valg af rideudstyr eller træning af hestene kan stå alene.

Det hjælper for eksempel ikke noget at lave en forkromet foderplan til en hest, hvis hesten ikke trænes korrekt. Den kan heller ikke respondere optimalt på hverken træning eller fodring, hvis den har fysiske blokader i sin krop.

Ideen til at lave Ponymor.dk er opstået fordi jeg har oplevet mange frustrerede heste- eller ponyejere mangle fagligt funderet online rådgivning.

Særligt oplever jeg, at “nybagte ponyforældre” søger information overalt på nettet og overvældes af en masse velmenende råd på forskellige hesteforaer.

Her på siden samler jeg trådene, så du får fagligt og videnskabeligt undestøttede råd og vejledning.

 


 

De danske hesteejere er generelt enormt gode til at tage ny faglig viden til sig, og ikke mindst dele ud af deres viden.

Det er meget positivt! Dog kan det også give udfordringer, hvis man ikke har den rette kontekst, som basis for den nye viden.

Der er en meget positiv og faglig udvikling i hestebranchen, hvad angår både udstyr, fodring og træning af heste.

Derfor er det også vigtigt for mig, at jeg bliver ved med at efteruddanne mig, så jeg kan give dig den bedste rådgivning! Det gør jeg blandt andet ved flere gange om året at deltage på fagmesser, kurser og internationale konferencer.

 

Hvis du søger en hesteekspert vil jeg meget gerne hjælpe dig!

Hvis ikke du har været inde og læse i mine blogindlæg, så kan jeg absolut anbefale det – der ligger en masse gratis viden til dig.

Er dit behov noget mere specifik viden, så tag et kig på min shop, hvor jeg laver forskellige online kurser til ethvert behov og pengepung.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig på min mail louise@ponymor.dk eller tlf 40163335.

 

De bedste hilsner,

Louise