Forside online kurser Modul 1: Børn og ponyer

Modul 1: Børn og ponyer

59.00DKK

Hvilken pony er bedst for dit barn?

Dette er modulet der forklarer, hvad forskellen på ponyer er. Og her hvor du finder ud af, hvorfor den ene pony vil være en bedre investering end den anden.

Modul 1 Børn og ponyer er et online kursus, der introducerer dig til, hvilke overvejelser der er kloge at gøre sig før der evt. investeres i en pony. Apropos investering, så får du også forslag til, hvordan du kan opfylde dit barns drøm om en pony – selv hvis tid eller økonomi er begrænset.

Beskrivelse

Online kursus, som du kan downloade og gemme på din PC. Så kan du se på det hjemme i stuen med din yndligsthe eller kaffe – når du har tid til det!

Det er modulet der er særligt til dig, der gerne vil vide lidt mere om, hvad forskellen på heste og ponyer er. Der bliver også forklaret, hvad forskellene på de forskellige kategorier af ponyer er.

Du får svar på hvorfor den ene type pony kan være et bedre valg end en anden.

I og med dette er intromodulet er det også en indledning, der hjælper dig til at forventningsafstemme med familien. Det skal nemlig være sjovt for hele familien, hvis I pludselig har en pony.

 

 

Følsomme emner som tid og økonomi berøres også. Der er naturligvis løsningsforslag til hvordan man kan have “hest eller pony på budget”. Dette uanset om det er et tidsmæssigt eller økonomisk budget – eller begge dele!

 

Du får adgang til både en video og en tekstet guide i PDF form på dette modul.

Bemærk, at hvis du overvejer at købe flere af modulerne, så sparer du 75 kr, hvis du køber hele pakken samlet!

 

Du kunne også være interesseret i...