Forside online kurser Det ultimative kursus i, hvad du bør vide om at have pony!
Tilbud

Det ultimative kursus i, hvad du bør vide om at have pony!

473.00DKK 398.00DKK

Klar – Parat – Pony giver dig al den viden du har brug for, før du køber en pony (eller hest).

Dette er hele pakken, der giver dig al den viden du har brug for, før du investerer i en hest eller pony!

Klar – Parat – Pony er et onlinekursus i 7 moduler. Du kan derfor sidde hjemme i stuen med din yndlings the eller kaffe, og få svar på hvad det kræver at have en pony – når du har lyst!

Du behøver absolut ingen forudkendskab til “heste-verden” for at deltage på dette onlinekursus!

Beskrivelse

Klar – Parat – Pony er den komplette løsning.

Særligt til dig der overvejer at købe en pony, og vil vide, hvad det kræver at have en!

Klar – Parat – Pony giver dig al den viden du har brug for, før du køber en pony (eller hest).

Dette er hele pakken, der giver dig al den viden du har brug for, før du investerer i en hest eller pony!

Klar – Parat – Pony er et onlinekursus i 7 moduler. Du kan derfor sidde hjemme i stuen med din yndlings the eller kaffe, og få svar på hvad det kræver at have en pony. Når du har lyst og tid!

Når du har betalt for kurset kan du nemlig downloade indholdet og gemme det på din pc. Og så er materialet dit til evigt eje og du kan se det, når det passer dig.

Kurset er delt op i 7 moduler som du også kan købe enkelt vis, men du får det største udbytte ved at tage modulerne i rækkefølge.

Klar – Parat – Pony er lavet særligt til dig, der er forældre og har et barn der gerne vil have sin egen ædle ganger. Men du føler måske at du gerne vil vide mere om, hvad det kræver at have en hest, før du opfylder dit barns store drøm!

Du behøver absolut ingen forudkendskab til “heste-verden” for at deltage på dette onlinekursus!

Du får følgende i denne pakke:

  • 19 videoklip
  • 7 modulhæfter
  • budgetskema

Indholdet på de 7 moduler har følgende temaer:

  • Klar – Parat – Pony, Børn og ponyer: Intro til det at have pony. Forslag til forventningsafstemning og gode tanker du bør gøre dig før du går videre i processen med at opfylde dit barns store ønske om en pony.
  • Opstaldning: Bliv klogere på, hvad det er du får for pengene, når du lejer et sted til ponyen at bo.
  • Fodring: Uden den optimale mad og drikke duer ponyen ikke. Dit crashkursus i, hvad det kræver at fodre en pony, så den fungerer og du sparer penge på dyrlæge udgifter!
  • Nødvendige fagfolk: Der er en håndfuld fagfolk du bare MÅ kende, før du indfrier dit barns største drøm om en pony – i dette modul får du svaret på hvem!
  • Udstyr til barn og pony: Noget udstyr er nødvendigt og andet er overflødigt – se med her, hvad der er hvad, og hvordan du gør det så sikkert som muligt at gå til ridning.
  • Økonomi: Hvad koster det at have en pony i månedlige udgifter? Hvor kan man spare og hvor må man ikke spare? Få svaret her! Inkl. budget skema.
  • Den rette pony: Her får du hjælp til, hvad du specifikt skal se efter i annoncer og ude i stalden, så du ikke køber “katten i sækken”

Du kunne også være interesseret i...